Курси іноземних мов

Meridian Sprachenzentrum, м. Відень (Австрія)

Вікова категорія:16+ Мови, що вивчаються: німецька, англійська, російська

Короткий опис:
Курси німецької мови для дорослих і молоді протягом усього року Всі рівні мови A1-C2 (згідно з CEFR)

Зручне розташування в історичному центрі Відня
Інтенсивні курси німецької мови у Відні: Пн-Пт, 09:00-12:00, (рівні А1-С2)
Вечірні курси німецької мови (рівні А1-С2)
Індивідуальні заняття та підготовка до іспитів як з носіями мови
Індивідуальні курси англійської мови вдень або ввечері, курси розмовної англійської мови
Кваліфіковані педагоги з багаторічним досвідом викладання у сфері німецької мови як іноземної

Умови проживання:
Підбір апартаментів для проживання здійснюється індивідуально згідно з побажаннями в гуртожитках Base або в австрійській родині.

Додатково: Культурна програма, повне занурення в мовне середовище, Підготовка та складання іспиту на отримання Австрійського мовного диплома ÖSD (рівні A1-C2), інтеграційний іспит для подання в державні установи (A2, B1), є можливість додатково забронювати курс з вивчення англійської мови та підготовки до міжнародного іспиту IELTS.

Beckley Institute, Partner school of Eton Institute, м. Відень (Австрія)

Вікова категорія:16+ Мови, що вивчаються: німецька, англійська та близько 100 інших

Короткий опис:
Дана мовна школа є європейським партнером Eton Institute, школи, яка пропонує вивчення мов в USA, United Arab Emirates.

Інтенсивні групові курси (по 2 години 5 разів на тиждень в ранковий і денний час з Пн по Пт 8.30-10.30)
Індивідуальні уроки
Стандартний груповий курс (по 2 години, 3 рази на тиждень пн., ср., чт. з 16.00 до 18.00)

Умови проживання:
Підбір апартаментів для проживання здійснюється індивідуально відповідно до побажань.

Додатково: Культурна програма, повне занурення в мовне середовище, підготовка до міжнародного тесту OSD/ IELTS, є можливість обрати курс з вивчення будь-якої 2-ї мови.

Internationales Kulturinstitut Wien (IKI), м. Відень (Австрія)

Вікова категорія:16+ Мову, що вивчається: німецька

Короткий опис:
Інститут був заснований 1981 року групою німецьких вчителів, як некомерційний освітній інститут. Сьогодні ІКІ є однією з найбільш шанованих шкіл у Відні, що спеціалізується тільки у викладанні німецької мови як іноземної. Набір на курси німецької з підбором необхідного рівня проводиться щомісяця та орієнтований на аудиторію старше 16 років у групах 8-15 учнів. Можливі спеціальні умови та пропозиції для тих, хто обирає довгострокове навчання на курсах. Школа пропонує різноманітні курси: інтенсивні курси (запис і курси протягом усього року); вечірні курси; літні інтенсивні курси; підготовка до тесту OSD; курс граматики; курс розмовної німецької; курс письмової німецької;

Умови проживання:
Цілий рік школа готова допомогти організувати кімнату/місце в комунальній квартирі.

Додатково:
Школа IKI організовує та проводить різноманітні заходи протягом усього року: прогулянки містом, спортивні заходи, екскурсії, перегляд кінофільмів, танці, кулінарні вечори, відвідування традиційних кафе, тощо.

Deutsch Akademie, м. Відень (Австрія)/ м. Берлін, м. Гамбург, м. Мюнхен (Німеччина)

Вікова категорія:16+ Мову, що вивчається: німецька

Короткий опис:
4-х тижневе вивчення німецької мови максимальна кількість слухачів від 5 до 11 осіб, 3 години на день з понеділка до четверга / 8.30-11.30; 11.45 -14.45; 15.00-18.00; 18.15 - 21.15;

Умови проживання:

Школа розташована в самому центрі Відня Для проживання пропонуються варіанти розміщення в студентському гуртожитку (номер на двох, номер на одного, в сім'ї (окрема кімната)

Додатково: індивідуальний курс, культурна програма. "Шпрахенательє", м. Берлін (Німеччина)

Вікова категорія:18+ Мови, що вивчаються: німецька, англійська та близько 100 інших

Короткий опис:
Курси німецької мови в Sprachenatelier мають різну форму навчання, викладаються для різних рівнів володіння, що відповідають системі рівнів загальноєвропейської компетенції володіння іноземною мовою, починаючи з рівня А1 (початкова стадія володіння іноземною мовою) аж до рівня C2 (просунутий користувач) у невеликих групах від 10 до 14 учнів. Курси проходять з понеділка по п'ятницю з 9.30 до 13.00.

Умови проживання:
Проживання можливе в (WG), у готелі або хостелі, розташованих поблизу від інституту. Також можливе розміщення в сім'ї, або в Backpacker готелі.

Додатково:
"Шпрахенательє" крім курсу німецької мови пропонує також культурну програму: подорожі автобусом, кораблем або велосипедом, екскурсії до Берлінської стіни, відвідування відомих музеїв та інших визначних пам'яток Берліна. Одним із найцікавіших заходів є поїздка до Потсдама, міста з багатою історією, де ми відвідаємо численні замки та парки.
Пікніки, виїзди на природу та гра у волейбол на нашому волейбольному майданчику також є частиною літньої програми. Звісно ж, щоб познайомитися з нічним життям Берліна, потрібно побувати в численних кафе та клубах району Фрідріхсхайн!

Das Akademie Berlin, м. Берлін (Німеччина)

Вікова категорія: 18+ Мови, що вивчаються: німецька, англійська, турецька, іспанська

Короткий опис:
DAS Akademie знаходиться в самому центрі Берліна. У декількох хвилинах ходьби знаходяться: Александерплац, Prenzlauer Berg, Хакешер Маркт, і багато іншого. Викладання забезпечують носії мови, групи не перевищують 8-10 осіб.
Інтенсивний курс німецької - 20 уроків/ 1 тиждень; заняття з пн. по пт.; 1 урок -45 хвилин
Стандартний курс англійської (літній період) - 15 уроків/ 1 тиждень; заняття з пн. по пт.; 1 урок - 45 хвилин
Курс турецької Флексі 12 - 12 уроків/ 1 тиждень; заняття з пн. по пт.; 1 урок - 45 хвилин;

Die Neue Schule, м. Берлін (Німеччина)

Вікова категорія:18+ Мову, що вивчається: німецька

Короткий опис: Якщо ви віддаєте перевагу навчанню в групах маленьких розмірів і отримуєте знання у досвідчених викладачів-носіїв мови, які люблять свою справу, пропозиція від Die Neue Schule саме для вас. Школа пропонує інтенсивні курси, вечірні курси, підготовку до тесту DaF, індивідуальні заняття. Під час навчання викладачі приділяють рівну увагу розвитку всіх чотирьох мовних здібностей: аудіюванню, читанню, письму та говоріння. Для створення продуктивної атмосфери Школа включає тридцять один комфортабельний клас, кімнату ЗМІ та велику бібліотеку.
Школа розташована в районі Шарлоттенбург, у тихому житловому районі неподалік від двох станцій метро, окрім того хороша транспортна розв'язка також дає змогу легко дістатися автобусом. За 15 хвилин можна дійти до центру міста (на захід) Берліна, прогулятися бульваром Курфюрстендамм і його провулками, де можна знайти численні кафе, галереї та епатажні бутики.

Умови проживання:
Для проживання можливий підбір варіанту в приймаючій сім'ї. Ви також можете жити в нашій новій приватній квартирі, де можна замовити або одномісний номер, або двомісний номер - наприклад, якщо ви їдете в Берлін зі своїм другом або подругою. Квартира розташована в центрі міста і добре обладнана (наливне судно, Wi-Fi). Ви б розділити кухню та ванну кімнату з максимум двома іншими студентами.

Детальніше на studyso.ua